Over schoonheidssalon Being Beautiful

Mijn naam is Tamara Suiker en ik ben sinds 2002 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Mijn schoonheidssalon, Being Beautiful, is gevestigd in Rhoon-Portland (gemeente Albrandswaard), nabij Barendrecht.

Voor zowel advies als de optimale verzorging van uw huid bent u bij Being Beautiful op het juiste adres. Ook staat bij Being Beautiful klantvriendelijkheid voorop en kunt u altijd genieten van een kopje thee, koffie of iets fris. Met de stress van alle dag is het heerlijk om even de tijd te nemen voor uzelf en te ontspannen.

Schoonheidssalon Being Beautiful werkt uitsluitend met gerenomeerde top merken en producten, zoals: Décaar, Extenso, Sparitual, Caption, Mani-Q, CND Shellac, Elleebana, Blink, Vani-T, Exclusive Elegant en CND Spa. Al deze producten en merken hebben vele jaren ervaring in de wereld van schoonheid en verzorging. Dit ziet u terug in de kwaliteit van deze producten en natuurlijk bij het eindresultaat.

Being Beautiful schoonheidssalon

U heeft bij schoonheidssalon Being Beautiful de keuze uit verschillende professionele behandelingen waaronder; gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en ontharingsbehandelingen. Uiteraard worden alle behandelingen speciaal aangepast aan uw huidtype. Hierdoor krijgt uw huid de aandacht die het daadwerkelijk verdient.

Voor de gezichtsbehandelingen gebruikt Being Beautiful onder andere Décaar (o.a. bekend van de Algea Peeling en Oxygen Relax Treatment) en Extenso skincare. Ook voor wimperextensions, pedicure, manicure en spray-tan bent u bij schoonheidssalon Being Beautiful op het juiste adres. En mocht u binnenkort van plan zijn om te gaan trouwen en u wilt die dag er op uw mooist uitzien, dan is er ook nog een compleet bruidsarrangement.

U vind op de website van Being Beautiful onder andere uitleg over de door mij gebruikte producten, behandelingen en uiteraard een duidelijk overzicht van de prijzen. Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen. Hou deze dus goed in de gaten! Wilt u ook eens een ander verrassen? Dat kan met een cadeaubon van Being Beautiful.

Ik hoop u binnenkort van harte welkom te heten in mijn schoonheidssalon Being Beautiful.

Met vriendelijke groet,

Tamara Suiker, Being Beautiful

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure
Being Beautiful Schoonheidssalon te Rhoon / Portland

Ervaringen Being Beautiful

 • Ik kom inmiddels alweer vele jaren bij Being Beautiful voor mijn gezichtsbehandelingen, manicure en pedicure. Altijd wordt alles naar volle tevredenheid gedaan. En vriendelijkheid staat hier inderdaad voorop en Tamara is altijd in voor een gezellig gesprek.
  Ilse
 • Normaal gesproken kom ik altijd alleen voor mijn wimperextensions bij Tamara, maar onlangs ook een spray-tan behandeling genomen. Dit is mij ook heel erg goed bevallen, dus zowel voor wimperextensions als spray-tan kan ik Being Beautiful aanraden.
  Anouk
 • Mijn vorige schoonheidsspecialist kreeg het te druk en wou daardoor minder klanten aanhouden. Ik werd toen doorverwezen naar Tamara en ben ondertussen alweer bijna een jaar een tevreden klant. Tamara geeft ook daarnaast ook duidelijke informatie en advies.
  Rachel
Being Beautiful schoonheidssalon pur sang

Being Beautiful

Schoonheidssalon pur sang

Schoonheidssalon Being Beautiful biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan, waaronder zeer professionele gezichtsbehandelingen en ontharingsbehandelingen. En daarnaast bent u ook altijd welkom voor een pedicure of manicure behandeling.

Ook voor een mooie teint via spray-tan voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid of voor vakantie bent u meer dan welkom. Ook bent u op het juist adres bij schoonheidssalon Being Beautiful voor wimperextensions en wimperlifting.

Waarom Being Beautful?

Vanwege 6 eenvoudige redenen

 1. Voldoende ervaring

  Inmiddels sinds 2002 gediplomeerd schoonheidsspecialiste / pedicure en daarnaast diverse cursussen gevolgd

 2. Aangepaste behandelingen

  Iedereen is anders, daarom worden alle gezichtsbehandelingen worden aangepast aan uw specifieke huidtype

 3. Klantvriendelijkheid

  U bent bij Being Beautiful geen nummer, maar gewoon een persoon, daarom staat vriendelijkheid voorop

 4. 100% dierproefvrij

  Alle gebruikte en / of verkochte (salon) producten bij Being Beautiful zijn niet getest op dieren

 5. Hoogwaardige producten

  Er wordt bij Being Beautiful uitsluitend gebruik gemaakt van gerenomeerde en toonaangevende producten

 6. Milieuvriendelijk

  Alle gebruikte producten in de salon zijn niet schadelijk voor het milieu of biologisch afbreekbaar

Schoonheidssalon Being Beautiful Schoonheidsspecialiste Schoonheidsspecialist Being Beautiful Schoonheidssalon Schoonheidssalon Rhoon Schoonheidssalon Portland Schoonheidssalon Albrandswaard Gezichtsbehandelingen Lichaamsbehandelingen Voetbehandelingen Neoderma Extenso Sparitual ManiQ Malima Spa Elegance Rhoon Portland Albrandswaard Barendrecht Schoonheidssalon Barendrecht Rhoon-Portland