e laatste nieuwtjes en mededelingen rondom schoonheidssalon Being Beautiful.

 
Nieuw: Caption bij Being Beautiful. De nieuwste rage uit Amerika!
Caption lak bij Being Beautiful

De beauty musthave van dit moment! Caption is een high-tech revolutionaire lak die, zowel nagellak als gellak achterhaald.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Caption lak heeft het allemaal:

 • Zeer gemakkelijk aan te brengen
 • Supersnel droog, dit zonder (led)lamp
 • Een laklaag zo glanzend als een spiegel
 • Een lak die echt in 1 keer dekt
 • Blijft wel tot 3 keer langer zitten als reguliere lakken

De prijzen zijn als volgt:

 • Base en top coat: 15.95 Euro
 • Kleuren en top effects: 16.95 Euro

Kijk op de 'behandelingen'-pagina van Being Beautiful voor uitgebreidere informatie.

Vanaf heden snel en veilig een mooie bruine teint d.m.v. spray-tan

Vanaf nu kunt ook terecht bij schoonheidssalon Being Beautiful voor een mooie bruine teint.

Iedereen wil graag een mooie kleur hebben, maar iedereen wordt zich ook steeds meer bewust van de gevaren van de zon en zonnebank. Pigmentatie, vroegtijdige veroudering en huidkanker kunnen het gevolg zijn van een intensieve beschadigde huid.

Spray tanning biedt de perfecte oplossing, het is veilig en goed voor de huid! De lotions bevatten natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit (o.a. Aloë Vera en Vitamine E). De grondstof DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid, waardoor deze bruin kleurt. Met een spray-tan apparaat wordt de vloeistof, welke wordt afgestemd op je huidtype, op de huid verneveld. Dit geeft een heel mooi egaal en natuurlijk effect zonder strepen of vlekken.

Kijk op de 'behandelingen'-pagina van Being Beautiful voor uitgebreidere informatie en voor prijzen klik je op het linkje 'prijslijst'.

Wimperextensions nu ook mogelijk bij Being Beautiful!
Wimperextensions bij Being Beautiful

Vanaf heden schoonheidssalon Being Beautiful ook uw adres voor diverse wimperextensions behandelingen.

Wimperextensions is een opwindende, innovatieve nieuwe behandeling die voor een vollere, langere en natuurlijke oog opslag zorgt. Het zijn afzonderlijk synthetische vezels die perfect gevormd zijn naar de vorm van een natuurlijk wimper, en deze worden vast gezet met een speciaal ontwikkelde lijm die de natuurlijke haartjes niet aantast.

Kijk op de 'behandelingen'-pagina van Being Beautiful voor uitgebreidere informatie en voor prijzen klik je op het linkje 'prijslijst'.

Nieuwe behandelingen en nieuw product bij Being Beautiful!
Neoderma producten bij Being Beautiful

Vanaf heden werkt schoonheidssalon Being Beautiful ook met de producten van Neoderma. Alle producten van Neoderma zijn bij Being Beautiful verkrijgbaar (sommige artikelen uitsluitend op bestelling).

Neoderma, wat 'nieuwe huid' betekend, is een begrip in de wereld van schoonheid en uiterlijke verzorging. Neoderma heeft meer dan 20 jaar ervaring en levert absoluut kwaliteitsproducten.

Naast het feit dat Being Beautiful de productlijn van Neoderma heeft toegevoegd, zijn er ook tal van nieuwe behandelingen, waaronder:

 • Twee complete Neoderma behandelingen: 'Quick' en 'Relax' treatment
 • Neoderma Bio-Peeling (ook in kuur vorm)
 • Neoderma Bio-Lifting (ook in kuur vorm)
 • Neoderma Neo-White (ook in kuur vorm)

Voor meer informatie over Neoderma, verwijs ik u graag door naar de 'producten'-pagina van schoonheidssalon Being Beautiful. Zoekt u meer informatie over de behandelingen zelf, dan kunt u kijken voor meer tekst en uitleg op de 'behandelingen'-pagina. Uiteraard is de 'prijslijst'-pagina van Being Beautiful ook onder handen genomen in verband met deze nieuwe behandeligen.

Nieuws

Nieuwtjes

Schoonheidssalon

Being Beautiful

Schoonheidssalon Being Beautiful

Rhoon

Portland

Albrandswaard

Neoderma

ManiQ

Thal'ion

Malima Spa

Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialist