Dermapen behandelingen Being Beautiful

Ook bij voor de revolutionaire Dermapen behandelingen bent u bij Being Beautiful op het juiste adres.

Met de Dermapen behandelingen gaat u voor huidverjonging en bestrijdt u bekende problemen bij het ouder worden. De revolutionaire Dermapen behandelingen verminderd rimpels en fijne lijntjes, die tekenend zijn voor het ouder worden van uw gelaat. Daarnaast kunnen de Dermapen behandelingen ook ingezet worden tegen oude en bestaande littekens, acne problemen, striae problemen (ook wel striemen genoemd), pigmentatie problemen en kan ook ingezet worden bij grote en/of grove poriën die voor alledaagse problemen zorgen.

De Dermapen behandelingen worden uitgevoerd met de Dermapen zelf die talloze mini naaldjes die als het ware heel licht en oppervlakkig in uw huid prikken. Deze term heet "micro needling" en wordt wereldwijd toegepast bij vooral gezichtsproblemen en om de huid te verjongen met als resultaat een fris en jonger uiterlijk. Hierbij is DermapenWorld, het achterliggende bedrijf bij Dermapen, de onbetwiste pionier en marktleider in dergelijke "Micro Needling" behandelingen. Met ruim 10 jaar ervaring in de wereld van "micro-needling" en huidverjongende behandelingen, bent u ervan verzekerd dat u in de goede handen bent.

Ook heeft Dermapen een aantal gerenomeerde gezichtsproducten die de behandelingen met de Dermapen ondersteunen en het gewenste resultaat versterken. De resultaten zijn, op zijn zachtst gezegd, spectaculair te noemen. Vergeet tijdelijke (en vooral gevaarlijke) oplossingen zoals botox, fillers en dergelijke. Met de Dermapen behandelingen stimuleert u uw huid om weer jong en fris te worden. Waarom ouder worden, als u weer jong kunt zijn? Maak vandaag nog een afspraak voor een complete Dermapen behandeling bij schoonheidssalon Being Beautiful en begin met de start naar een jongere, frissere en vooral een gezondere uitstraling!

Schoonheidssalon Being Beautiful heeft twee uitgebreide Dermapen cursussen gevolgd voor het geven van Dermapen 4 behandelingen. Hierdoor weet u zeker dat uw huid met de grootste zorg en professionaliteit wordt behandeld. Ook geeft de Dermapen 4 veel betere resultaten ten opzichte van de oudere modellen (tot wel 200% beter resultaat). Daarnaast (door de nieuwe techniek die gebruikt wordt door de Dermapen 4) wordt de gehele behandeling ook als minder vervelend ervaren. De Dermapen 4 behandelingen geven niet alleen een beter resultaat, maar is ook duidelijk minder gevoelig op de huid.

Hieronder vindt u uitgebreidere informatie rondom de Dermapen behandelingen bij Being Beautiful. Zo gaan wij dieper in op de Dermapen behandelingen zelf, welke Dermapen behandelingen er allemaal mogelijk zijn, het (gewenste resultaat) en of de behandeling pijnlijk is. Uiteraard zijn alle beschikbare Dermapen behandelingen bij schoonheidssalon Being Beautiful mogelijk.

Dermapen behandelingen

 

Wat zijn Dermapen behandelingen?
Ga snel en efficient de alledaagse gezichts problemen tegen van het ouder worden via de baanbrekende techniek van de Dermapen.

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller in tegenstelling tot andere Micro-Needling apparaten van andere bedrijven.

 
Dermapen4 behandelingen
 

Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde microneedling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander micro needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

 

Is de Dermapen behandeling pijnlijk?
De meest gestelde vraag bij "microneedling"-behandelingen. Men schrikt al gauw wanneer men hoort over miniscule naaldjes die je huid penetreren.

Maar dat is absoluut niet nodig! De oude en vooral traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij een topische verdovende crème (TLA) voorafgaand aan de behandeling aangebracht moet worden. Een enorme vooruitgang was de introductie van de Dermapen 3™ waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Neeling behandelingen.

De nieuwe Dermapen 4™ laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandelingen op de markt. De Dermapen 4 ™ behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème absoluut niet nodig is. Ga maar gewoon lekker liggen en geniet van de verbluffende huidverjongende resultaten van de Dermapen 4™.

Vanzelfsprekend is niet elk mens hetzelfde en is ook iedere huid hetzelfde. Zo kan het bij de één "onprettiger" aanvoelen als bij een ander en de ene plek govoeliger zijn dan elders. Maar over het algemeen ervaart het meerendeel van de mensen de behandeling als niet pijnlijk en valt dit dan ook reuze mee. Ook duurt de behandeling zelf met de Dermapen vrij kort, waardoor men dit niet ervaart als pijnlijk.

 

Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen behandeling?
Hiervoor zijn er een aantal huidverzorgende producten beschikbaar bij Being Beautiful die de Dermapen behandeling ondersteunen.

DermapenWorld™ is de uitvinder en vertrouwde marktleider van micro meedling en heeft zeer nauw samengewerkt met revolutionaire en vooral toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om de Dp Dermaceuticals™ lijn te ontwikkelen. Dit is ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, welke 100% exclusief is ontwikkelt voor alle micro-needling behandelingen van Dermapen. De Dp Dermaceuticals protocollen worden wereldwijd aanbevolen door duizenden behandelaren en schoonheidssalons voor veilig gebruik tijdens microneedling behandelingen. Dus 100% betrouwbaar en 100% veilig.

 
DermapenWorld behandelingen
 

Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™ die worden geadviseerd door schoonheidssalon Being Beautiful. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2 á 3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een zeer hoog medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor anti-veroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is vanzelsprekend ook uitermate geschikt als uw dagelijkse huidverzorging of gezichtsverzorging.

Het brede assortiment bevat onder andere een reiniging, een ondersteunende scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als een dagelijkse anti-verouderings make-up en zorgt voor direct herstel voor en na de behandeling. Uiteraard zijn al deze producten van Dp Dermaceuticals™ verkrijgbaar bij schoonheidssalon Being Beautiful.

 

Welke behandelingen beschikbaar en hoeveel behandelingen?
Alle Dermapen behandelingen zijn uiteraard beschikbaar bij Schoonheidssalon Being Beautiful.

Zo kan de Dermapan probleemloos ingezet worden om litteken problemen, acne problemen, striae problemen (striemen) en pigmentatie problemen tegen te gaan. En vanzelfsprekend kan met de Dermapen een huidverjongingskuur gestart worden, waardoor u niet alleen een veel jongere en frissere gezichtsuitdrukking krijgt, maar ook een gezondere uitstraling!

Met de Dermapen 4 zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Deze zijn verdeeld in vier hoofdcategorieën. Hieronder vindt u alle mogelijke Dermapen 4 behandelingen terug onderverdeeld in iedere categorie.

 • Behandeling tegen huidveroudering:
  • - Verouderde en verslapte huid
  • - Fijne lijntjes
  • - Rimpels

   

 • Behandeling voor huidverbetering:
  • - Onzuiverheden
  • - Active Acne
  • - Grove poriën
  • - Couperose
  • - Rosacea
  • - Zonbeschadiging
  • - Algehele huidverbetering

   

 • Behandeling van littekens:
  • - Acne littekens
  • - Striemen en striae
  • - Littekens door brandwonden

   

 • Behandeling van pigmentatie
  • - Ouderdomsvlekken
  • - UV-pigmentatie
Dermapen4 behandelingen huidverjonging

Tot slot nog een indicatie van het aantal (aanbevolen) Dermapen behandelingen en met welke intervallen.

 • Behandeling huidveroudering
  • 3 tot 6 Dermapen behandelingen met daarbij intervallen van 6 tot 8 weken
 • Behandeling huidverbetering
  • 3 tot 6 Dermapen behandelingen met daarbij intervallen van 6 tot 8 weken
 • Behandeling van littekens
  • 4 tot 8 Dermapen behandelingen met daarbij intervallen van 6 tot 8 weken
 • Behandeling van pigmentatie
  • 4 tot 6 Dermapen behandelingen met daarbij intervallen van 2 tot 4 weken

Oppervlakkige huidverjongende Dermapen behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken. Voor meer informtie over deze en andere Dermapen behandelingen kunt u uiteraard contact opnemen met schoonheidssalon Being Beautiful. Graag bespreek ik de mogelijkheden in deze met u!

 

Hoe werkt een Dermapan 4 eigenlijk? En wat zijn de te verwachten resultaten?
De werking van de Dermapen 4 is als volgt samen te vatten:

 • De Dermapen 4 maakt verticaal tot wel 120 microgaatjes (micro-neeling) per seconden.
  • Dit via de 16 micro naalden die tot een diepte van (maximaal) 3 mm kunnen.
 • De wondjes die hierdoor ontstaan zijn niet zichtbaar voor het oog en sluiten na 7 minuten.
  • Dus als de behandeling is afgelopen, dan zal u hiervan niks kunnen zien.
 • Het natuurlijk wondgenezings-/herstelproces in de huid wordt geactiveerd door de Dermapen 4 behandeling.
  • Hiermee worden de fibroblasten en de keratinocyten in de huid aangezet tot huiverbetering.
 • Actieve groei en helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen.
  • Dit zorgt voor een versnelde natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

De huid bestaat uit verschillende cellen, heel veel cellen. En al deze verschillende cellen moeten voorzien zijn van bloed (en doorbloeding), dit is hun voeding. De aanmaak van vernieuwde bloedvaten zorgen er dus voor dat iedere cel in de huid weer optimaal kan functioneren.

Oude kapotte cellen worden vernietigd en worden afgevoerd van het lichaam, daardoor wordt er plaats gemaakt voor nieuwe cellen die zich weer uitstekend zullen inzetten voor de huid. Dit is een proces in de huid die wel tot 3 maanden na de laatste Dermapen 4 behandeling kan duren, soms zelfs wel jaren lang!

De Dermapen 4 biedt wel tot 200% betere resultaten als voorgaande modellen. Daarnaast zorgt de vernieuwde techniek in de Dermapen 4 voor een aangenamer gevoel op de huid en kan een behandeling sneller uitgevoerd worden.

Voor en na Dermapen 4 behandeling Dermapen 4 behandeling voor en erna
De klinisch bewezen restultaten van de Dermapen 4 zijn:

 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen
  • Er wordt nieuw collageen aangemaakt en de
   huid wordt vervolgens strakker, gladder en steviger.
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Vermindering van diffuse roodheid
 • Pigmentvlekken op de huid zullen afnemen
 • Stimuleert de doorbloeding in de huid
 • Vermindering van de zichtbaarheid van poriën
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
 • Verdunnen van de hoornlaag
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler
 • Behandeling van pigmentatie (verkleuringen van de huid)

 

Wanneer / kan ik Dermapen behandeling ondergaan na injectables?
Injectables is de Engelse vertaling en verzamelnaam voor middelen die met een naald worden geïnjecteerd zoals Botox en fillers.

Vooropgesteld; de Dermapen behandelingen kunnen niet vergeleken worden met injectables, daar er niks in de huid geïnjecteerd wordt. De Dermapen maakt miniscule gaatjes in de huid, waardoor deze gaat herstellen oftewel regenereren. Dit alles gecombineerd met klinische producten ter ondersteuning van het herstelende proces. Dus er worden géén (al dan niet, onnatuurlijke) middelen in de huid aangebracht.

Hoewel er geen bewijs bestaat dat Dermapen™ behandelingen bepaalde injectables kunnen tegenwerken, is het belangrijk dat u schoonheidssalon Being Beautiful (van te voren) laat weten als u een injectiebehandeling heeft gehad, of van plan bent er een te ondergaan in de nabije toekomst. Schoonheidssalon Being Beautiful zal u dan hierover adviseren wat het beste is en wanneer u eventueel met uw Dermapen behandelingen kunt beginnen.

 

Hoelang duurt het voordat ik resultaten zie na een Dermapen behandelingskuur?
Uiteraard verschilt dit per (verschillende) huidtypen. Ook hangt dit af van het type Dermapen behandeling die u ondergaat.

Normaliter ziet u direct resultaten na de eerste behandeling. Duidelijkere en vooral blijvende resultaten zullen zichtbaar worden na een aantal van 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2 tot 8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6 tot maar liefst 12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging en verzorgingsproducten voor en na de behandeling bij schoonheidssalon Being Beautiful.

 

Wat is de invloed van een Dermapen behandeling op het dagelijks leven?
Een Dermapen behandeling bij schoonheidssalon Being Beautiful zal nihil tot nauwelijks invloeg hebben op uw dagelijks functioneren.

U zal weinig hinder van een Dermapen behandeling ondervinden, maar u kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12 tot 48 uren na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover™ zal de huid camoufleren en genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten. Daarnaast wordt er geadviseerd om niet te sporten (overbelasting van de huid) of (direct) te douchen na een Dermapen behandeling.

Ook wordt geadviseerd om (met enige regelmaat) voldoende water te drinken, geen alcoholische dranken te nuttigen en niet te roken na een behandeling. Daarnaast wordt geadviseerd om de ondersteunde producten te gebruiken die worden geadviseerd door Being Beautiful, dit om het maximaal gewenste resultaat te behalen van uw (gezichts)behandeling met de Dermapen 4.

 

Hoe wordt een Dermapen 4 behandeling ingepland bij Being Beautiful?
Er wordt gestart met een intake gesprek, waar alles wordt besproken met u inzake de gewenste Dermapen behandeling.

Schoonheidssalon Being Beautiful staat voor kwaliteit. Dit vertaald zich dan in zaken ten behoeve van een duidelijk uitleg inzake de door u gekozen Dermapen 4 behandeling en wat voor resultaat er verwacht mag worden na de behandeling met de Dermapen 4. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat er géén Dermapen 4 behandeling wordt geadviseerd en u dus deze behandeling niet kan ondergaan. Zie hiervoor de onderstaande contra indicaties.

 

Contra indicaties Dermapen 4 behandeling

Vanwege uitéénlopende gezondheidsredenen en natuurlijk ook uit hygiënisch oogpunt, voert schoonheidssalon Being Beautiful onder geen beding Dermapen 4 behandelingen uit bij de onderstaande contra indicaties.

 • Zwangerschap en/of bij borstvoeding
 • Koorts en / of ziektegevoel
 • Littekens die nog niet uitgerijpt zijn
 • Huidkanker of de aanwezigheid van plekjes
 • Een voorgeschiedenis met huidkanker
 • Herpes of herpessimplexvirusinfecties
 • Bij alle vormen van auto immuun ziekten
 • Bij verschillende vormen van diabetes
 • Bij gebruik van roaccutane / isotretinoïne
 • Tijdens een chemo kuur en / of bestraling
Contra indicaties voor Dermapen 4 behandeling

Being Beautiful heeft hygiëne en uw gezondheid hoog in het vaandel staan. Dat wil zeggen dat alle apparatuur na gebruik gereinigd wordt met daarvoor bestemde middelen. Schoonheidssalon Being Beautiful hergebruikt NOOIT de naalden die gebruikt worden in de Dermapen 4 behandelingen. Dus er worden uitsluitend nieuwe naalden gebruikt voor iedere behandeling.

De micro-naalden bij een Dermapen 4 microneedling behandeling komen altijd in aanraking met bloed en zijn derhalve totaal niet geschikt voor hergebruik (om welke reden dan ook). Voor Being Beautiful is dat ook de voornaamste reden om altijd een nieuwe set Dermapen 4 naalden te gebruiken bij elke Dermapen 4 behandeling.

Schoonheidssalon Being Beautiful Schoonheidsspecialiste Schoonheidsspecialist Being Beautiful Schoonheidssalon Schoonheidssalon Zwijndrecht Dermapen behandeling Dermapen 4 behandeling Dermapen 4 behandelingen Dermapen behandelingen Micro needling Micro-needling Microneedling Dermapen 4 microneedling Microneedling Huidverbetering Littekens Striae Striemen Ouderdomsvlekken Zonbeschadiging Couperose Rosacea