verzicht van alle behandelingen door schoonheidssalon Being Beautiful.

 

Om snel naar een behandeling te gaan en daar meer informatie over terug te lezen, kunt u op één van de onderstaande behandelingen klikken. U gaat dan vervolgens automatisch naar de besbtreffende behandeling. Om weer terug te keren naar dit overzicht kunt u op de link "terug naar boven" klikken onderaan elke behandeling.

 

Gezichtesbehandelingen Being Beautiful

Gezichtsbehandelingen

Schoonheidssalon Being Beautiful biedt twee uitstekende gezichtsbehandelingen aan. Eén korte gezichtsbehandeling van ongeveer 45 minuten en één lange gezichtsbehandeling van ongeveer 75 minuten.

Gezichtsbehandelingen worden altijd aangepast aan uw huidtype, dus uw huid krijgt altijd de persoonlijk aandacht die het verdient.

 

De Extenso Skincare korte gezichtsbehandeling van ongeveer 45 minuten bestaat uit:
Extenso Skincare korte gezichtsbehandeling 45 minuten
 • Reiniging
 • Epileren
 • Dieptereiniging met peeling en vapozone
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Masker
 • Dag en nacht verzorging

 

De Extenso Skincare lange gezichtsbehandeling van ongeveer 75 minuten bestaat uit:
Extenso Skincare langegezichtsbehandeling 75 minuten
 • Reiniging
 • Epileren
 • Dieptereiniging met peeling en vapozone
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Massage gezicht, hals en decolleté
 • Serum
 • Masker
 • Dag en nacht verzorging

 

Zoals aangegeven worden alle gezichtsbehandelingen aangepast aan uw huidtype; Hydratation Absolue (vochtarme en droge huid), Nutrition Intense (rijpere en vochtarme huid), Expert Anti-âge (rijpere huid), Douceur Infini (gevoelige en overgevoelige huid), Pureté Extrème Peau Mixte (gecombineerde en vette huid) en Facial Oxygen Booster (voor de man). Daarnaast is de Expert Anti-âge behandeling is uit te breiden met een revitaliserend plastificerend masker.

Neoderma Bio-peeling

De Bio-peeling van Neoderma is, evenals de andere Neoderma producten, gebaseerd op de werking van veschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid.

Neoderma Bio-peeling behandeling bij Being Beautiful

De Neoderma Bio-peeling is speciaal ontwikkeld door een dermatoloog / kosmetoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons, waaronder Being Beautiful, uitgevoerd door speciaal daarvoor geschoolde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Als geen andere peeling heeft de Bio-peeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief voor de huid.

De klant hoeft er niet voor thuis te blijven. De vorming van een nieuwe huid duurt onder normale omstandigheden 28 tot 30 dagen. Na een Neoderma Bio-peeling behandeling is dit slechts ongeveer 10 dagen. Daarmee wordt de fysiologische wisseling van de opperhuid dus versneld en is de peeling dus een peeling van binnen naar buiten / boven.

Deze Bio-peeling behandeling is prima geschikt voor toepassing op alle huidtypen; blanke, donkere, gevoelige, allergische en de dunne couperose huid.

Behandeling

De behandeling is gebasserd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden namelijk; Chinese kruiden van de familie fytoplancton(algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crememasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon.

Gedurende 12 tot 24 uur na de behandeling voelt de klant meestal lichte prikkelingen op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acne kan zich een tot enkele dagen na de behandeling een "explosie" van puistjes voordoen. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid vier dagen na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog 10 dagen na de behandeling in de huid door.

Toepassing

Omdat de Neoderma Bio-peeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid hersteld en de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. De behandeling is dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers) huid. Toepasbaar als éénmalige behandeling bij, of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking), of als kuur (3 maal binnen 10 dagen). Bij een gevoelige huid vindt er slechts één behandeling per week plaats.

Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren wordt geadviseerd elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 á 4 problemen in een keer kunnen worden behandeld en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden.

Neoderma Blue Blood Sun Block

Met de 'Neoderma Blue Blood Sun Block' kunt u gewoon de zon in. Dit product is tevens waterproof, waardoor er gewoon make-up over heen kan. Uiteraard is de 'Neoderma Blue Blood Sun Block' verkrijgbaar bij schoonheidssalon Being Beautiful. Ook kunt u uw gezicht probleemloos wassen.

Na de Neoderma Bio-peeling behandeling is het raadzaam om gedurende een week niet onder de zonnebank te gaan wegens het gevaar voor uitdroging van de huid. Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur mogen alleen Neoderma producten gebruikt worden. De produkten ondersteunen de behandeling en dienen, ongeveer 7 weken, als huidverzorgingsproducten.

Het effect van de Neoderma Bio-peeling behandeling wordt daardoor aanmerkelijk versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Neoderma producten. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterke therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenererende werking. Ook activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en verbeterd het de opname van alle werkstoffen in de huid.

Indicaties

De Bio-peeling van Neoderma kan probleemloos worden toegepast bij de onderstaande aandoeningen:

Het effect en de kracht van Neoderma Bio-peeling
 • Acne en rosacea
 • Psoriasis en ichthyose
 • Onzuivere vette huid met meeëters
 • Verslapte en / of slecht doorbloede (rokers) huid
 • Verouderde atrofische, door de zon beschadigde, huid
 • Littekens; welke onder andere veroorzaakt zijn door acne en grove poriën
 • Voor het voorkomen van voortijdige veroudering van de huid (preventieve werking)
 • Pigmentvlekken (donkere vlekken van ontstekingen, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker (of chloasma gravidarum) en melasma

Uiteraard zijn alle Neoderma produkten vrij van minerale oliën, lanoline, genetisch gemanipuleerde planten en kruidenextracten. Dus alle producten van Neoderma bevatten dus geen dierlijke spons.

Neoderma Bio-lifting

Een unieke behandeling van Neoderma speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte van de huid een oppepper te geven en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Verbetert en verstevigt de spanning van de huid en zorgt voor een goede vochtbalans, dus de contouren in uw gezicht worden als het ware gelift en geven u weer een jongere en vooral gezonde uitstraling.

Neoderma Bio-lifting behandeling bij Being Beautiful

De Neoderma Bio-lifting behandeling is een revolutionaire behandeling, speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte in de huid te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De Neoderma Bio-lifting behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon (Blue Blood), Aloe Vera en collageen. Blue Blood is een uniek systeem van zuurstoftransport, dat diep in de huid doordringt om daar zuurstof aan het weefsel af te geven. Hierdoor wordt tevens de opname van andere actieve ingrediënten diep in de huid bevorderd. Door de combinatie van Aloe Vera en collageen verjongt, verstevigt en hydrateert deze behandeling de huid.

Bio-lifting is ook geschikt voor de jonge huid of als oppepper voor speciale aangelegenheden zoals een feest of bruiloft (behandeling 1 dag van te voren). De Bio-lifting van Neoderma geeft de huid een gladde en frissere / gezondere uitstraling.

Being Beautiful biedt diverse Neoderma gezichtsbehandelingen aan

De Bio-lifting behandeling van Neoderma kan daarnaast uitstekend worden gecombineerd met de Bio-peeling (eveneens van Neoderma) voor een nog beter en mooier resultaat.

Om de huid optimaal voor te bereiden voor de Bio-peeling kan er tijdens de behandeling een enzymatische peeling worden toegepast. Deze peeling bevat geen korrel, maar zorgt door het enzym ervoor dat talg goed wordt verweekt, de dode huidcellen worden opgelost en de huid mooi wordt geëgaliseerd. De marine enzym peeling is naast de Bio-peeling toepasbaar tijdens elke andere behandeling van Neoderma.

Alle Neoderma producten zijn te bestellen bij Being Beautiful

Neoderma Neo-white treatment

Dit is de bekende "whitening" behandeling van Neoderma. Er zijn een aantal factoren die overpigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen. Hiervoor heeft Neoderma een speciale behandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken. De Neoderma Neo-White behandeling is gebaseerd op actieve ingrediënten van hoge kwaliteit, o.a. Berendruif, Moerbei, Algen, Vitamine C en plantenextracten. De Neoderma Whitening kruidencocktail bestaat uit Heemst, Zoethout en Waterkers.

Being Beautiful biedt diverse Neoderma gezichtsbehandelingen aan
Voor een lichtere en stralende huid en reductie van pigment en levervlekken.

Om een optimaal en snel resultaat te bereiken adviseert schoonheidssalon Being Beautiful deze behandeling te combineren met de Neoderma Bio-peeling, met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten, Blue Blood Gel en/of Oxygen Serum en consequent gebruik van de Neoderma Whitening verzorgingslijn.

Er kan gekozen worden voor een eenmalige toepassing, maar in geval van onregelmatige pigmentatie en kringen rond de ogen kan deze Neo-white Treatment ook in kuurverband worden toegepast. Schoonheidssalon Being Beautiful adviseert daarom sowieso twee behandelingen in de eerste week, vervolgens eenmaal per week tot het gewenste resultaat is bereikt.

Voor een gevoelige, droge, couperose / rosacea huid.

Neoderma Apaline soothing treatment

Deze unieke behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperose, rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg. De Neoderma Apaline kruidencocktail bestaat uit Muisdoorn, Kamille en Goudsbloem welke roodheid vermindert door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt. Deze behandeling kan goed gecombineerd worden met de Neoderma Bio-peeling, als losse behandeling of in kuurverband.

Herstelt de vochtbalans van de huid.

Neoderma Hydration peel off alginate treatment

Een intensief hydraterende gezichtsbehandeling van Neoderma die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Naast de ingrediënten van de Neoderma Hydration cocktail, stimuleert Alginate, een essentiële aminozuur, de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid, glans en de vochtbalans van de huid. Deze gezichtsbehandeling kan los toegepast worden, in kuurverband of in combinatie met de Neoderma Bio-peeling voor een intensiever effect.

Voor een essentiële vochtbalans van de huid, fijne lijntjes en rimpels.

Neoderma Neo-marine spa treatment

Een op algen gebaseerde gezichtbehandeling van Neoderma met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals. Gebaseerd op de Neoderma Hydration kruidencocktail, bestaande uit Heemst, Melisse en Korenbloem. Actieve ingrediënten gewonnen uit zeewier gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden. Deze gezichtsbehandeling kan los toegepast worden, in kuurverband of in combinatie met de Neoderma Bio-peeling voor een intensiever effect.

Voor een vette, gecombineerde en probleemhuid

Neoderma Rebalancing treatment

De Neoderma Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine collageen en plantenextracten. Het bevat Menthol en Spirulina en in combinatie met de Neoderma Rebalancing kruidencocktail (Berkenblad, Echinacea en Vlierbes) normaliseren ze de werking van de talgklieren, bestrijden ze bacterievorming en gaan ze ontstekingen tegen. De juiste behandeling voor een vette/acne huid. Deze gezichtsbehandeling kan los toegepast worden, in kuurverband of in combinatie met de Neoderma Bio-peeling voor een intensiever effect.

Neoderma Advanced power lift treatment

Deze regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamant-en parelextract. De Intelligence Advanced Power Lift Treatment gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid en gezichtscontouren worden ‘gelift’ en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd. De behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug. Deze gezichtsbehandeling kan los toegepast worden, in kuurverband of in combinatie met de Bio-Peeling voor een intensiever effect.

Oogbehandeling

Schoonheidssalon Being Beautiful biedt ook een een uitstekende oogebehandeling aan. Deze kan op zichzelf toegepast worden, maar kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen.

Jeunesse du Regard is een oogmasker voor de rijpere huid met beginnende rimpeltjes en lijntjes.

Ontharingsbehandelingen bij Being Beautiful

Ontharingsbehandelingen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaam- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid.

Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, maar dit aangroeien gebeurt altijd met een zachte (haar)punt zodat je - in tegenstelling tot scheren - na harsen nooit harde stoppels zult hebben. Zie de prijslijst voor de verschillende ontharingsbehandelingen.

Verven

Ook bent u bij Schoonheidssalon Being Beautiful op het juiste adres voor het verven van uw wimpers en / of wenkbrauwen (en eventueel epileren). Uiteraard kunt u dit gemakkelijk combineren met één van de andere behandelingen van Being Beautiful.

Wimperextensions

Wimperextensions is een opwindende, innovatieve nieuwe behandeling die voor een vollere, langere en natuurlijke oog opslag zorgt.

Het zijn afzonderlijk synthetische vezels die perfect gevormd zijn naar de vorm van een natuurlijk wimper en deze worden vast gezet met een speciaal ontwikkelde lijm die de natuurlijke haartjes niet aantast.

De voordelen van wimperextensions:

 • Voelen licht en natuurlijk aan
 • Geen mascara of wimperkruller meer nodig
 • Verschillende lengtes, diktes en kleuren
 • Geeft een mooie volle en natuurlijke uitstraling
 • Zijn absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers
 • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Net zoals je haren en nagels, vernieuwen uw wimpers zichzelf volgens een natuurlijke cyclus. Het verschil ligt in het feit dat wimpers uitvallen wanneer ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Deze groeicyclus verschilt van persoon tot persoon, maar gemiddeld bedraagt de levensduur van iedere wimper ongeveer 4 tot 6 weken. Niet ieder haartje bevind zich gelijkertijd in dezelfde fase dus de ene zal eerder uitvallen dan de andere.

Wimperextensions worden aangebracht op wimpers met een relatief jonge leeftijd. Hierdoor blijven de wimperextensions relatief het langst zitten en kunt u langer genieten van uw nieuwe mooie wimpers. Om de volume en dikte van uw wimpers te behouden en voor de beste resultaten raadt schoonheidssalon Being Beautiful u aan om elke 3 á 4 weken een opvul-behandeling te doen. Dan blijven uw wimpers het mooist!

Er zijn twee verschillende technieken:

 • De 1-op-1 techniek (wimper verlenging): zijn losse haartjes van verschillende lengtes en zo word elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit ziet er heel natuurlijk uit.
 • Wimperextension: dit zijn meerdere haartjes gebundeld aan een knot, synthetische en zijden wimpers. De extensions zijn er ook in verschillende soorten en lengtes. Iedere wimperextensie is verbonden aan meerdere natuurlijke wimperhaartjes.

In overleg met u zal Being Beautiful met u bepalen welke techniek bij u het beste past.

Voor het mooiste resultaat en het behoudt hiervan, moet u zich aan bepaalde richtlijnen houden.

Gedurende de eerste 2 uur na de wimperextensions behandeling:

 • mag u niet gaan zwemmen en uw wimpers niet wassen met water
 • mogen uw wimpers niet in aanraking komen met water
 • mag u geen stoombad voor uw gezicht ondergaan

En voor de periode daarna gelden de volgende richtlijnen:

 • Trek nooit aan uw wimpers
 • Gebruik geen wimper kruller
 • Gebruik een oog make-up reiniger zonder olie
 • Wrijf niet door uw ogen als u het gezicht wast
 • Het gebruik van de sauna is mogelijk, maar met mate
 • Uw wimpers altijd droog deppen als u de ogen heeft schoongemaakt

Mascara mag aangebracht worden op de puntjes maar wees hier wel voorzichtig mee. Gebruik nooit geen waterproof mascara. Maar de ervaring leert dat mascara eigenlijk niet nodig is bij wimperextensions.

Wimperextensions bij Being Beautiful

Manicure

De manicure behandeling van Being Beautiful bestaat uit; het vijlen van de nagels, verzorging van de nagelriemen door middel van een nagelriemolie, een peeling gevolgd door een masker en wordt afgesloten met een heerlijke handmassage.

Manicure bij Being Beautiful

Schoonheidssalon Being Beautiful bied ook een paraffine handpakking aan. Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die een direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

De werking is als volgt bij een paraffine handpakking; eerst worden de handen ingemasseerd met een hydraterende handcrème waarna de handen één voor één in het warme paraffinebad worden ondergedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daaroverheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding en het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. Ook werkt deze behandeling verzachtend bij mensen met reuma en artritis. De pakking kan nu rustig 10 tot 15 minuten inwerken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Mooie nagels en handverzorging bij Being Beautiful

Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een bijpassende handcrème. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.

Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals: droge handen, wintereczeem, kloven, reuma, pijnlijke gewrichten en vermoeide spieren.

Mani-Q

Vind u het ook altijd zo vervelend dat uw nagellak binnen 2 dagen al beschadigd is? Mani-Q is de oplossing!

Mani-Q is een product van Young Nails en is zeer geschikt voor mensen die de natuurlijke nagel willen verstevigen en meteen een mooi kleurtje willen. Geen last meer van gebroken of gescheurde nagels. Mani-Q is een gel die flexibel is en mee beweegt met de natuurlijk nagel. Het product kan heel dun aangebracht worden waardoor het niet lijkt of u kunstnagels heeft. De kleur blijft ongeveer 3 tot 4 weken onbeschadigd. U hoeft dus in deze tijd niet zelf uw nagels te lakken en dit scheelt veel tijd!

De Mani-Q is zowel voor de vingernagels als voor de teennagels geschikt. Vanwege het natuurlijke uiterlijk van de nagels is dit ook geschikt voor mannen die verzorgde nagels willen of probleemnagels hebben. Indien gewenst kunnen de nagels ook mat gemaakt worden.

Mani-Q kan verwijderd worden met aceton. Er hoeft dus niet op de eigen nagel gevijld te worden, waardoor in tegenstelling tot acryl- of gelnagels uw eigen nagel gewoon mooi blijft.

Mani-Q bij Being Beautiful

Ook ideaal voor een bruiloft of de feestdagen!

De voordelen van Mani-Q op een rij:

 • Sterker dan een gewone lak
 • Dunner dan een kunstnagel
 • Flexibel als een natuurlijke nagel
 • Breekt niet, scheurt niet en lift niet
 • Goedkoper dan acryl en gel nagels

Pedicure

Bij schoonheidssalon Being Beautiful heeft u de keuze uit twee soorten pedicure behandelingen, namelijk een pedicure standaard behandeling en een pedicure deluxe behandeling.

Pedicure bij Being Beautiful
De pedicure standaardbehandeling bestaat uit:
 • Verzorging van de nagelriemen
 • Nagels knippen en vijlen
 • Verwijderen van eelt, likdoorns en eeltpitten
 • Korte voetmassage
 • Nagels lakken

De pedicure deluxe behandeling bestaat uit:
 • Voetenbad
 • Peeling
 • Verzorging van de nagelriemen
 • Nagels knippen en vijlen
 • Verwijderen van eelt, likdoorns en eeltpitten
 • Masker
 • Korte voetmassage
 • Nagels lakken

Lichaamsbehandelingen

Top-tot-teen behandeling met pakking
Lichaamsbehandelingen bij Being Beautiful

Eerst wordt er een pakking aangebracht op het lichaam en wordt u toegedekt met folie en een deken. Hierna zal worden begonnen met een gezichtsbehandeling. Voor de gezichtsmassage wordt het restant van de pakking kort ingesmeerd en wordt u weer toegedekt om verder te gaan met de gezichtsmassage. De behandeling zal hierna worden afgesloten met een masker en een dag-/nachtverzorging.

Top-tot-teen behandeling met massage

Eerst wordt de reiniging van het gezicht gedaan. Hierna volgt een korte lichaamsmassage van 25 minuten. Na deze massage wordt de gezichtsbehandeling vervolgt met de gezichtsmassage en wordt de gezichstbehandeling afgesloten met een masker en een dag-/nachtverzorging.

Klassieke ontspanningsmassage

Deze massaga is er op gericht om u tot ontspanning te brengen. De klassieke onstpanningsmassage is een vorm van massage waarin zowel de kennis van de westerse gezondheidszorg als de oosterse filosofie een belangrijke rol speelt. Door de ontspannende werking die van deze massage uitgaat wordt de spanning in de spieren weggenomen en het stressniveau in lichaam en geest verminderd. Dit leidt tot een betere gezondheid en een heerlijk gevoel van welbehagen. Bij schoonheidssalon Being Beautiful te Rhoon-Portland heeft u de keus uit een 25 minuten of een 50 minuten durende klassieke ontspanningsmassage.

Make-up bij Being Beautiful Opgemaakt worden bij Being Beautiful

Make-up

Voor het professioneel opmaken van gezichten gebruikt schoonheidssalon Being Beautiful de zeer gerenommeerde make-up van Elegance. Elegance wordt aangeprezen door visagisten wereldwijd.

Spray-tan

Iedereen wil graag een mooie kleur hebben, maar iedereen wordt zich ook steeds meer bewust van de gevaren van de zon en zonnebank. Pigmentatie, vroegtijdige veroudering en huidkanker kunnen het gevolg zijn van een intensieve beschadigde huid.

Spray tanning biedt de perfecte oplossing, het is veilig en goed voor de huid! De lotions bevatten natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit (o.a. Aloë Vera en Vitamine E). De grondstof DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid, waardoor deze bruin kleurt. Met een spray-tan apparaat wordt de vloeistof, welke wordt afgestemd op je huidtype, op de huid verneveld. Dit geeft een heel mooi egaal en natuurlijk effect zonder strepen of vlekken.

Spray-tan voor een gezonde bruine teint

De voordelen van Spray-Tanning op een rijtje:

 • Direct een gebruinde huid
 • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
 • Het is snel, spray tanning duurt 10 minuten
 • Natuurlijk resultaat zonder strepen of vlekken
 • Goed voor je huid
 • Geweldig voor evenementen, gala's, bruiloften en fotoshoots
 • Bruin naar je vakantiebestemming
 • Goed afgestemd op jou teint
Wat is DHA?

DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid, waardoor deze bruin kleurt.

De werkzame stof DHA is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), Health Canada en EU lidstaten. DHA is een niet-giftige, natuurlijke stof. De concentratie DHA in zelfbruinende producten die je vindt bij de drogisterij ligt rond de 3% - 5%. Dat percentage is bij spray tanning veel hoger, namelijk 8% - 15%.

Voorbereiding op de spray-tan behandeling:

 • Draag op de dag van de behandeling loszittende donkere kleding en een donkere bikini of ondergoed
 • Verwijder alle huid make-up (oog make-up mag wel)
 • Gebruik geen bodylotion, gezicht crème, deodorant en parfum
 • Scrub je huid goed een dag voor de spray-tan behandeling
 • Scheren kan tot 8 uur voorafgaand aan de behandeling (anders is je huid te gevoelig)
 • Neem bij regen een paraplu mee

Tijdens de spray-tan behandeling:

 • De spray-tan behandeling duurt ongeveer 10 minuten en dan nog een paar minuten om te drogen. U mag tijdens de behandeling een donkere bikini of ondergoed aan, maar je mag ook topless zijn, aan u de keus. Uw tan zal nog tussen de 2 - 4 uur of 8 uur nodig hebben voor een volledige ontwikkeling. De ontwikkelingstijd is afhankelijk van welke tan u kiest.

De teint blijft dan 5 tot 7 dagen zitten, mits je deze goed verzorgt en de stappen hieronder zo goed mogelijk opvolgt.

Na de spray-tan behandeling:

 • Wacht met douchen tot minimaal 8 uur na de behandeling
 • Stel sporten 8 uur uit vanwege het transpireren
 • Probeer jezelf niet aan te raken vlak na de behandeling
 • Gebruik dagelijks na het douchen een hydraterende crème om de teint langer te behouden (crème met DHA is verkrijgbaar bij Being Beautiful)
 • Gebruik een milde douchegel (eveneens verkrijgbaar bij Being Beautiful)
 • Herhaal de spray-tan behandeling binnen 6 dagen voor een verlenging van de bruine teint
 • Dep je huid droog na het douchen in plaats van dat je hard wrijft
 • Lange blootstelling aan water zal je kleur sneller doen vervagen evenals een bezoek aan de sauna
 • Mocht u na een spray-tan behandeling gaan zonnen, onthoud dan goed dat een Spray-tan géén bescherming biedt tegen UV-straling! Smeer je dus altijd goed in.
 • Er is kans dat er bij de eerste douche een bruine verkleuring van het water zichtbaar wordt. Dit is overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van je bruine teint!

Schoonheidssalon Being Beautiful maakt (ook by Spray-tan) uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten van topmerken zoals: Vani-T, White to Brown en Vita Liberata. Meer informatie over deze merken vindt u door op de link 'producten' te klikken in het menu (bovenaan de website).

Onlangs in Spray-tan ook nog aan bod gekomen in 'Life is Beautiful' een televisiemagazine van RTL4. Een directe link naar de desbetreffende uitzending over Spray-tan vindt u hier.

Spray-tan Party

Organiseer eens een Spray-tan Party! Mix de avond met leuke muziek, een drankje en gezelligheid en je hebt een geweldige avond met een mooie bruine teint als eindresultaat!

Iedereen heeft voordeel:

 • Bij een spray-tan party vanaf 6 personen geldt een korting van 5,- Euro per persoon
 • Bij een spray-tan party vanaf 10 personen geldt een korting van 7,50 Euro per persoon
 • Vanaf 6 personen is de gastvrouw / -heer is gratis!

Raadpleeg de prijslijst voor meer informatie over de diverse kortingen.

Wanneer aan te bevelen?

 • Bruiloft
 • Vrijgezellenfeestje
 • Verjaardag
 • Gala / evenement

Een Spray-tan Party staat garant voor een unieke en leuke ervaring en u bent verzekerd van een mooie stralende kleur! Tijden, aantal gasten en dagen zijn bespreekbaar. Neem contact op met Being Beautiful voor meer informatie.

Caption

Caption lak - Gewoon een prachtig resultaat

Elke beauty addict kent het wel; snel nog even de nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke werkweek voor de boeg en na drie dagen moet je weer je nagels lakken. Met Caption is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar je maar wil en wanneer je maar wil, want Caption is in 10 seconden droog. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en is zo sterk als een gel, mét bijbehorende glans. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen.

Een ongeëvenaarde glans, superieure duurzaamheid en een supersnelle touch-dry finish. Caption maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig hard wordt. Het resultaat is een lak die gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel negen dagen blijft zitten.

Ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur

Caption is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo – oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van een gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp. Tegelijkertijd worden broze nagels door het gebruik van de primer base coat na verloop van tijd sterker en gezonder. De primer base coat bevat Nonychosine-F wat voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont. Daarnaast realiseert de base coat in combinatie met de uitgebreide collectie van zestig basiskleuren en achttien top effects een long lasting resultaat. Experimenteer met de diverse fashionable kleuren met ultra hoog pigment voor perfecte nagels bij elke look!

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Caption heeft het allemaal:
 • Zeer gemakkelijk aan te brengen
 • Supersnel droog, dit zonder (led)lamp
 • Een laklaag zo glanzend als een spiegel
 • Een lak die echt in 1 keer dekt
 • Blijft wel tot 3 keer langer zitten als reguliere lakken

Benieuwd naar de kleuren van Caption? Klik dan op de onderstaande afbeelding om een grote selectie te zien van de mogelijke kleuren van Caption, die beschikbaar zijn bij Being Beautiful.

De prijzen zijn als volgt:

 • Base en top coat: 15.95 Euro
 • Kleuren en top effects: 16.95 Euro

Bruidsarrangement

Bruidsarrangement bij Being Beautiful

Ook voor de belangrijkste dag uit uw leven is schoonheidssalon Being Beautiful de beste keus. Being Beautiful laat u er perfect uitzien op uw trouwdag. Het complete bruidsarrangement bestaat uit:

 • Gezichtsbehandeling van ongeveer 45 minuten.
 • Deze behandeling vindt 6 weken voor uw trouwdag plaats.
 • Proef make-up.
 • Dit vindt 6 á 8 weken voor uw trouwdag plaats.
 • Gezichtsbehandeling van ongeveer 75 minuten.
 • Deze behandeling vindt 1 week voor uw trouwdag plaats.
 • Manicure & Paraffine handpakking.
 • Deze behandelingen vinden 1 week voor uw trouwdag plaats.
 • Bruidsmake-up.
 • Dit vindt natuurlijk op de trouwdag zelf plaats.

Being Beautiful

Gezichtsbehandelingen

Wimperextensions

Ontharingsbehandelingen

Paraffine handpakking

Massages

Manicure

Pedicure

Make-up

Oogbehandeling

Mani-Q

Lichaamsbehandelingen

Bio-peeling

Bio-lifting

Neoderma Bio-peeling

Neoderma Bio-lifting

Biopeeling

Biolifting

Bruidsarrangement

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Portland

Schoonheidssalon Rhoon

Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialist

Schoonheidssalon Albrandswaard

Extenso Skincare

Vapozone

Acne

Rosacea

Psoriasis

Ichthyose

Vette huid

Meeëters

Pigmentvlekken

Zwangerschapsmasker

Spray-tan

Melasma